Parodia Schumanniana var. Kaktus Albispinus

Katrangan singkat:

Paradia schumanniana var. albispinus minangka spesies kaktus sing umum banget. Sisih ndhuwur parodia yaiku kuning emas. Dheweke seneng urip ing lingkungan sing cerah, garing lan anget. Suhu anakan sing paling cocog yaiku 15 ℃ ~ 30 ℃.


Detail Produk

Tag Produk

Kemasan & Pangiriman:

Rincian Kemasan: Kothak busa / karton / cilik kayu
Port of Loading: Xiamen, China
Cara transportasi: Liwat udhara / liwat segara
Wektu timbal: 20 dina sawise nampa setoran

Bayaran:
Pembayaran: T / T 30% sadurunge, saldo karo salinan dokumen pengiriman.

Pancegahan pancegahan:

Parodia schumanniana seneng akeh cahya, lan mbutuhake paling ora 6 sinar srengenge langsung saben dina. Ing mangsa panas, kudu dibayangake kanthi bener, nanging ora kakehan, yen bola bakal dadi luwih dawa, sing bakal nyuda nilai hias. Suhu sing cocog kanggo tuwuh yaiku 25 ℃ nalika awan lan 10 ~ 13 ℃ ing wayah wengi. Bedane suhu sing cocog antara awan lan wengi bisa nyepetake tuwuh makutha emas. Ing mangsa adhem, kudu dilebokake ing omah kaca utawa ruangan sing cerah, lan suhu kudu tetep 8 ~ 10 ℃. Yen suhu sithik banget ing mangsa adhem, macula sing ora katon bakal katon ing bal.

Mbanyoni kudu didhasarake ing lemah pot sing wis garing, lan mbanyoni kudu lengkap (banyu metu saka ngisor pot). Mbanyoni ora diwutahake ing ndhuwur kembang supaya ora kena infeksi kuman! Yen bal iku longgar, sampeyan bisa nggali bahan tanduran lan ditandur, aja nganti jero banget, 2 ~ 3 sentimeter bakal rampung. ROOT bakal tuwuh ing sepuluh dina.

DSC01258 DSC01253

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita