Tanduran Sukulen Tanduran Daging Urip Kanggo Dekorasi Rumah

Katrangan singkat:

Umume tanduran sing subur iku cilik lan lucu. Kaya jeneng succulent, tanduran daging sing apik banget. Ana puluhan ewu macem-macem jinis succulent, kalebu puluhan kulawarga, cilik lan succulent ngemot budaya gedhe.


Detail Produk

Tag Produk

Kemasan & Pangiriman:

Kemasan: Dilapis nganggo jaringan, dikemas ing karton.
Port of Loading: Xiamen, China
Cara transportasi: Liwat udhara / liwat segara / DHL / EMS
Wektu timbal: 7-15 dina.

Bayaran:
Pembayaran: T / T, Western Union.

Pancegahan pancegahan:

Sukulens minangka tanduran sing urip, mbanyoni perlu. Nanging yen dibandhingake karo suket lan kembang, ora prelu disiram saben dina, sing gampang dirawat.

Ing spring lan Autumn, pour lemah nalika wis garing, lan pour sak tenane. Sampeyan bisa ngeculake lemah saben telung utawa patang minggu supaya ora kelembapan jangka panjang sing bisa nyebabake bosok oyot. Cara nyiram ora pati spesifik. Ora masalah manawa sampeyan ngombe sukulen utawa milih panci rendhem, nanging siji prekara sing kudu dielingake, ing mangsa panas, yen ana sisa tetesan banyu ing godhong succulents, elinga garing, yen ora succulents gampang dibakar

Werna godhong sukulen bakal beda karo owah-owahan lingkungan konservasi. Yen beda suhu mundhak, cahya bakal saya gedhe utawa banyune kurang, godhong succulents bakal ganti warna.

DSC02652 DSC06300 DSC03109

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita