Pachira Macrocarpa Wit Dhuwit Wit Kepang Pachira

Katrangan singkat:

Pachira macrocarpa minangka tanduran pot sing cukup gedhe, biasane dipasang ing ruang tamu utawa ruang belajar ing omah. Pachira macrocarpa nduweni arti rejeki sing apik banget, saenane apik banget kanggo ngunggahake ing omah. Salah sawijining nilai hias paling penting saka makrocarpa pachira yaiku bisa dibentuk kanthi artistik, yaiku 3-5 bibit bisa ditandur ing pot sing padha, lan batang bakal tuwuh saya gedhe lan dikepang.


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi:

1. Ukuran kasedhiya: 3/5 jalinan (diameter 2-2.5cm, 2.5-3cm, 3-3.5cm, 3.5-4.0cm)
2. ROOT Bare utawa kanthi cocopeat lan godhong kasedhiya, gumantung karo sarat pelanggan.

Kemasan & Pangiriman:

Kemasan: pengepakan karton utawa troli utawa kranjang kayu
Port of Loading: Xiamen, China
Cara transportasi: Liwat udhara / liwat segara
Wektu timbal: oyot kosong 7-15 dina, kanthi cocopeat lan oyod (musim panas 30 dina, musim salju 45-60 dina)

Bayaran:
Pembayaran: T / T 30% sadurunge, saldo karo salinan dokumen pengiriman.

Pancegahan pancegahan:

Mbanyoni minangka tautan penting kanggo njaga lan ngatur makrocarpa pachira. Yen jumlah banyu sithik, cabang lan godhonge tuwuh alon-alon; gunggunge banyu akeh banget, sing bisa nyebabake oyod bosok mati; yen jumlah banyu sedhengan, cabang lan godhonge bakal saya gedhe. Mbanyoni kudu netepi prinsip njaga udan lan ora garing, diikuti karo prinsip "loro luwih loro kurang", yaiku banyu luwih ing musim panas lan kurang banyu ing mangsa adhem; tetanduran ukuran gedhe lan medium kanthi tuwuh sing sregep kudu disiram luwih akeh, tanduran anyar sing cilik ing pot kudu luwih kurang disiram.
Gunakake kaleng banyu kanggo nyemprot banyu ing godhong saben 3 nganti 5 dina kanggo nambah kelembapan godhong lan nambah asor udhara. Iki ora mung bakal nggampangake kemajuan fotosintesis, nanging uga ndadekake cabang lan godhonge luwih asri.

DSC00532 IMG_1340 DSC03148

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Gegandhengan PRODUK