FAQ

Pitakon Kerep

Regane opo

Regane bisa diganti gumantung karo jumlah. Kita nggawe rega berjenjang, luwih akeh jumlahe, regane luwih murah.

Apa sampeyan duwe jumlah pesanan minimum?

Ya, kita kudu kabeh pesenan internasional duwe jumlah pesanan minimum sing lagi ditindakake. Produk sing beda-beda duwe persyaratan MOQ sing beda, hubungi karo rincian liyane.

Kepiye wektu rata-rata timbal?

Gumantung saka produk, wektu pangiriman 7-30 dina sawise nampa setoran.

Kepiye babagan ongkos kirim?

Biaya pengiriman gumantung karo cara sampeyan milih entuk barang. Kanthi udhara biasane cara sing paling cepet nanging uga paling larang. Liwat segara minangka solusi paling apik kanthi jumlah akeh. Tarif barang sing tepat kudu dipriksa siji-siji gumantung saka jumlah lan cara. Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

Apa sampeyan bisa menehi dokumentasi sing relevan?

Ya, kita bisa nyedhiyakake dokumentasi sing paling akeh kalebu Sertifikat Phytosanitary, Certificate Fumigation, Certificate of Origin, Asuransi, lan dokumen liyane sing dibutuhake.

Apa jinis cara pembayaran sing sampeyan tampa?

T /T lan Western Union bisa ditampa.
Liwat segara: deposit sadurunge 30%, saldo 70% karo salinan B / L.
By udhara: 100% pambayaran sadurunge.

Pengin kerja sama kita?