Babagan Kita

Kepiye cara miwiti?

Ing taun 2008, loro wong enom sing nembe lulus ing universitas, Cassie & Jack, mlebu industri perdagangan manca tanduran pot amarga seneng kembang. Dheweke terus sinau lan kerja keras, lan nglumpukake pengalaman sing terkenal, rong taun mengko dheweke miwiti perjalanan wirausaha dhewe.

Ing taun 2010, Dheweke wiwit kerja sama karo nursery sing ana ing Kota Shaxi, Kota Zhangzhou, sing umume ngasilake macem-macem wit banyan pot, kayata ginseng Ficus, bentuk Ficus S lan wit Ficus kanggo lanskap. 

aboutimg

Ing taun 2013, Ana kerjasama karo nursery liyane ditambahake, sing dununge ing kutha Haiyan kutha Taishan, ing endi area sing paling misuwur kanggo tuwuh lan ngolah Dracaena Sanderiana (pring spiral utawa curl, pring lapisan toweror, pring lurus, lsp)

Dheweke ngontrol kualitas lan nyedhiyakake layanan kanggo para pelanggan, sing wis dipercaya karo akeh pelanggan.

Ing taun 2016,Zhangzhou Sunny Flower Impor lan Ekspor Co., Ltd. didaftar lan diadegake. Amarga saran sing luwih profesional, kualitas apik, rega kompetitif lan layanan sing perhatian, mula bakal entuk reputasi apik ing para pelanggan. 

Ing taun 2020, Pembibitan liyane didegake. Pabrik nursery kasebut dununge ing vilage Baihua, Kota Jiuhu Kota Zhangzhou, ing endi papan sing paling misuwur yaiku macem-macem tanduran ing Tiongkok. Lan ana ing iklim sing apik lan lokasi sing kepenak - mung sakjam saka bandara lan bandara Xiamen. Pabrik semaian wiyaripun 16 hektar lan dilengkapi sistem kontrol suhu lan sistem semprotan otomatis, ngewangi luwih dhisik supaya pesenan pelanggan.

Saiki, Zhangzhou Sunny Flower Impor lan Ekspor Co., Ltd. wis dadi ahli ing industri iki. Iki khusus kanggo produksi lan adol tanduran pot lan kembang, kalebu Ficus Microcarpa, Sansevieria, Cactus, Bougaivillea, Pachira Macrocrpa, Cycas, lsp. Tanduran kasebut didol menyang macem-macem negara ing saindenging jagad, kayata Walanda, Italia, Jerman, Turki lan negara-negara timur tengah.

aboutimgbg
abougimgbg

Kita yakin manawa kanthi usaha terus-terusan, para pelanggan lan kita bakal bisa menang kanthi terus.