Kaktus Gymnocalycium Mihanovichii var. friedrichii

Katrangan singkat:

Gymnocalycium mihanovichii minangka spesies bola abang sing paling umum ing tanduran kaktus. Ing mangsa panas, kembang mekar kanthi kembang jambon, kembang lan batang kabeh apik banget. Gymnocalycium mihanovichii panci digunakake kanggo dekorasi balkon lan meja, nggawe ruangan kasebut padhang. Uga bisa dikombinasikake karo succulents cilik liyane kanggo nggawe bingkai utawa tampilan botol, sing uga unik.


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi:

Ukuran: 5.5cm, 8.5cm, 10.5cm

Kemasan & Pangiriman:

Rincian Kemasan: Kothak busa / karton / cilik kayu
Port of Loading: Xiamen, China
Cara transportasi: Liwat udhara / liwat segara
Wektu timbal: 20 dina sawise nampa setoran

Bayaran:
Pembayaran: T / T 30% sadurunge, saldo karo salinan dokumen pengiriman.

Tumindak Wutah :

Gymnocalycium mihanovicii minangka genus saka Cactaceae, asale saka Brasil, lan periode tuwuh yaiku musim panas.

Suhu pertumbuhan sing cocog yaiku 20 ~ 25 ℃. Seneng lingkungan sing anget, garing lan cerah. Tahan nganti separo shade lan garing, ora adhem, wedi karo lembab lan cahya sing kuat.

Pancegahan pancegahan:

Ganti pot: Ganti pot ing Mei saben taun, biasane 3 nganti 5 taun, bola pucat lan tuwa, lan kudu nyusun bola maneh kanggo nganyari maneh. Lemah pot minangka lemah campuran saka lemah lembab godhong, lemah budaya lan pasir kasar.

Mbanyoni: Nyemprotake banyu ing bal saben 1 nganti 2 dina suwene tuwuh kanggo nggawe bal dadi luwih seger lan cerah.

Pupuk: Pupuk sewulan sepisan sajrone periode tuwuh.

Suhu cahya: awan Yen padhang banget, pasangi shade ing wayah awan supaya ora ngobong bola. Ing mangsa adhem, akeh sunar srengenge dibutuhake. Yen lampu ora cukup, pengalaman bal-balan bakal surem.

DSC01257 DSC00907 DSC01141

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita