• Ekspor kembang lan tanduran Fujian mundhak ing taun 2020

    Departemen Kehutanan Fujian mratelakake manawa ekspor kembang lan tanduran tekan US $ 164.833 yuta ing taun 2020, paningkatan 9,9% saka taun 2019. Sukses "ndadekake krisis dadi kesempatan" lan ngrampungake tuwuhing musibah. Wong sing ngurus Depo Kehutanan Fujian ...
    Waca liyane
  • Kapan tanduran pot ngganti pot? Kepiye cara ngganti pot?

    Yen tanduran ora ngganti pot, tuwuh sistem oyot bakal diwatesi, sing bakal mengaruhi pangembangan tanduran. Kajaba iku, lemah ing pot wis saya kurang gizi lan nyuda kualitas nalika tuwuh tanduran. Mula, ganti pot ing sisih tengen ...
    Waca liyane
  • Kembang lan Tanduran Apa sing Mbantu Sampeyan Sehat

    Supaya bisa nyedhot gas sing mbebayani ing njero ruangan, cholrophytum minangka kembang pertama sing bisa ditandur ing omah anyar. Klorofitum dikenal minangka "pemurni" ing ruangan kasebut, kanthi kemampuan panyerapan formaldehida sing kuwat. Lidah buaya minangka tanduran ijo alami sing nggawe kecantikan lan ...
    Waca liyane