Rekomendasi Produk

Ficus Formosan Maxim Ficus Retusa Taiwan Ficus Bonsai

Ficus Formosan Maxim Ficus Retusa Taiwan Ficus ...

Katrangan: ● Jeneng: FICUS RETUSA / TAIWAN FICUS / GOLDEN GATE FICUS ● Ukuran: dawa pot 15cm ● Sedheng: cocopeat + gambut ● Pot: pot keramik / pot plastik ● Suhu Perawat: 12 ° C ● Gunakake: Cocog kanggo Kemasan omah utawa kantor Rincian: ● kothak umpluk ● cilik alas ● kranjang plastik ● wadhah wesi Pancegahan perawatan: Ficus microcarpa seneng lingkungan sing cerah lan berventilasi kanthi apik, dadi nalika milih lemah pot, sampeyan kudu milih lemah sing lemes lan bisa napas. Banyu sing akeh bakal gampang ...

Lotus bamboo lucky Bamboo plant dracaena sanderiana

Lotus pring lucky Bambu taneman dracaena sander ...

Spesifikasi: Jeneng Produk Spesifikasi Bambu Teratai 30 cm-40cm-50cm-60cm Tanduran Evergreen Karakteristik, tuwuh cepet, gampang ditransfer, sabar karo tingkat cahya sing kurang lan penyiraman sing ora teratur. Tumbuh Musim Kabeh babak taun Fungsi Udara luwih seger; Dekorasi njero ruangan Pakulinan Luwih milih iklim sing anget lan lembab Suhu 23–28 ° C iku apik kanggo tuwuhing Kemasan & Pangiriman: Pengepakan Batin: pengambilan oyot ing jeli banyu ing kantong plastik, ...

Cactus Gymnocalycium Mihanovichii var. friedrichii

Kaktus Gymnocalycium Mihanovichii var. friedrichii

Spesifikasi: Ukuran: 5.5cm, 8.5cm, 10.5cm Kemasan & Pengiriman: Rincian Kemasan: Kotak busa / karton / kasus kayu Pelabuhan Pemuatan: Xiamen, China Sarana Transportasi: Liwat udhara / segara Wektu timbal: 20 dina sawise nampa setoran Pembayaran: Pembayaran: T / T 30% luwih dhisik, saldo karo salinan dokumen pengiriman. Pakulinan Wutah: Gymnocalycium mihanovicii minangka genus saka Cactaceae, asale saka Brasil, lan periode tuwuh yaiku musim panas. Suhu pertumbuhan sing cocog yaiku 20 ~ 25 ℃. Seneng anget, garing lan ...

Succulent Plants Fleshy Plant Live For Home Decoration

Tanduran Sukulen Tanduran Daging Urip Kanggo Omah Des ...

Kemasan & Pangiriman: Kemasan: Dilapis nganggo jaringan, dikemas ing karton. Port of Loading: Xiamen, China Sarana Transportasi: Liwat udhara / liwat segara / DHL / EMS Wektu timbal: 7-15 dina. Pembayaran: Pembayaran: T / T, Western Union. Ati-ati pangopènan: Sukulen minangka tetanduran sing urip, perlu disiram. Nanging yen dibandhingake karo suket lan kembang, ora prelu disiram saben dina, sing gampang dirawat. Ing spring lan Autumn, pour lemah nalika wis garing, lan pour sak tenane. Sampeyan bisa ngeculake ...

Parodia Schumanniana var. Albispinus Cactus

Parodia Schumanniana var. Kaktus Albispinus

Kemasan & Pengiriman: Rincian Kemasan: Kothak busa / karton / kasus kayu Port of Loading: Xiamen, China Cara Transportasi: Liwat udhara / liwat segara Wektu timbal: 20 dina sawise nampa setoran Pembayaran: Pembayaran: T / T 30% sadurunge, saldo karo salinan dokumen pengiriman. Ati-ati pangopènan: Parodia schumanniana seneng akeh cahya, lan mbutuhake paling ora 6 sinar srengenge langsung saben dina. Ing mangsa panas, kudu dibayangake kanthi bener, nanging ora kakehan, yen bola ...

Pachira Macrocarpa Tree Money Tree Braid Pachira

Pachira Macrocarpa Wit Dhuwit Wit Kepang Pachira

Spesifikasi: 1. Ukuran sing kasedhiya: 3/5 dikepang (diameter 2-2.5cm, 2.5-3cm, 3-3.5cm, 3.5-4.0cm) 2. ROOT teleb utawa kasedhiya karo cocopeat lan godhong, gumantung karo kebutuhan pelanggan. Kemasan & Pangiriman: Kemasan: kemasan karton utawa troli utawa peti kayu pengepakan Port of Loading: Xiamen, China Cara Transportasi: Liwat udhara / liwat segara Wektu utama: ROOT telanjang 7-15 dina, kanthi cocopeat lan oyot (musim panas 30 dina, musim salju 45-60 dina) Pembayaran: Pembayaran: T / T 30% luwih dhisik, saldo maneh ...

Single Trunk Pachira Macrocarpa Foliage Bonsai Plants

Single Trunk Pachira Macrocarpa Foliage Bonsai ...

Spesifikasi: Ukuran kasedhiya: 30cm, 45cm, 60cm, 75cm, 100cm, 150cm lsp ing dhuwur Kemasan & Pengiriman: Kemasan: 1. Pengepakan langka nganggo peti besi utawa kasus kayu 2. Pot karo peti besi utawa kasus kayu Port of Loading: Xiamen , China Sarana Transportasi: Liwat udhara / liwat segara Wektu timbal: 7-15 dina Pembayaran: Pembayaran: T / T 30% sadurunge, saldo karo salinan dokumen pengiriman. Ati-ati pangopènan: Cahya: Makrocarpa Pachira seneng suhu dhuwur, asor lan suryo srengenge, lan ora bisa ...

Bougainvillea Spectabilis Flower Tree Outdoor Plant

Bougainvillea Spectabilis Pohon Kembang ...

Spesifikasi: Ukuran kasedhiya: 30-200cm Packaging & Pangiriman: Kemasan: ing kasus kayu utawa ing Port Nude of Loading: Xiamen, China Cara Transportasi: Dening segara Wektu timbal: 7-15 dina Pembayaran: Pembayaran: T / T 30% ing advance, imbang karo salinan dokumen pengiriman. Kebiasaan Wutah: Suhu: Suhu paling optimal kanggo tuwuh kanggo bougainvillea yaiku 15-20 derajat Celcius, nanging tahan suhu 35 derajat Celcius ing mangsa panas lan njaga lingkungan sing kurang saka 5 derajat ...