Tanduran Tunggal Pachira Macrocarpa Tanduran Godhong Bonsai

Katrangan singkat:

Pachira Macracarpa, jeneng liyane Chestnut Malabar, Wit Dhuwit. Amarga jeneng Tionghoa "Fa Cai Tree" nggambarake nasib apik, lan bentuk sing apik lan manajemen sing gampang, minangka salah sawijining tanduran godhong-godhongan paling laris ing pasar lan sapisan diarani sepuluh tanduran hias njero ruangan paling gedhe ing PBB dening PBB. Organisasi Perlindungan Lingkungan.


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi:

Ukuran sing kasedhiya: dhuwuré 30cm, 45cm, 60cm, 75cm, 100cm, 150cm lsp

Kemasan & Pangiriman:

Kemasan: 1. Pengepakan telanjang nganggo peti wesi utawa wadhah kayu
2. Pot karo wadhah wesi utawa wadhah kayu
Port of Loading: Xiamen, China
Cara transportasi: Liwat udhara / liwat segara
Wektu timbal: 7-15 dina

Bayaran:
Pembayaran: T / T 30% sadurunge, saldo karo salinan dokumen pengiriman.

Pancegahan pancegahan:

Cahya:
Pachira macrocarpa seneng suhu dhuwur, asor lan suryo srengenge, lan ora bisa dibayangke nganti suwe. Sampeyan kudu dilebokake ing papan sing cerah ing njero ruangan sajrone ngopeni omah. Yen diselehake, godhong kudu ngadhepi srengenge. Yen ora, amarga godhonge cenderung entheng, kabeh cabang lan godhong bakal bengkong. Aja suwe ngindhari teduh menyang srengenge, godhong gampang diobong.

Suhu:
Suhu optimal kanggo tuwuh makrocarpa pachira yaiku antara 20 lan 30 derajat. Mula, pachira luwih wedi yen adhem ing mangsa adhem. Sampeyan kudu mlebu kamar nalika suhu mudhun nganti 10 derajat. Kerusakan kadhemen bakal kedadeyan yen suhu kurang saka 8 derajat. Godhong tiba entheng lan Pati abot. Ing mangsa adhem, njupuk tindakan kanggo nyegah hawa adhem lan anget.

Pupuk:
Pachira minangka kembang lan wit sing subur, lan panjaluk pupuk luwih gedhe tinimbang kembang lan wit umum.

DSC03125 IMG_2480 IMG_1629

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita