Tanduran Ruangan Wit Kembang Bougainvillea Spectabilis

Katrangan singkat:

Bougainvillea minangka semak cemeng kanthi kembang abang lan kembang sing padhang. Jinis kembang luwih gedhe. Saben 3 bract nglumpukake kembang segitiga cilik, mula diarani uga kembang segitiga. Cocog kanggo tanduran kebon utawa ndeleng pot. Uga bisa digunakake kanggo bonsai, hedgerow lan trim. Bougainvillea nduweni nilai hias sing dhuwur lan digunakake minangka budidaya kembang pendakian kanggo tembok ing China kidul.


Detail Produk

Tag Produk

DSC00537

Spesifikasi:

Ukuran kasedhiya: 30-200cm

Kemasan & Pangiriman:

Kemasan: ing kasus kayu utawa ing mudo
Port of Loading: Xiamen, China
Cara transportasi: Liwat segara
Wektu timbal: 7-15 dina

Bayaran:
Pembayaran: T / T 30% sadurunge, saldo karo salinan dokumen pengiriman.

Kebiasaan Wutah:

Suhu:
Suhu paling apik kanggo tuwuh kanggo bougainvillea yaiku 15-20 derajat Celcius, nanging tahan suhu 35 derajat Celcius ing mangsa panas lan njaga lingkungan sing kurang saka 5 derajat Celcius ing mangsa adhem. Yen suhu suwe ing sangisoré 5 derajat Celcius, mula bakal rawan beku lan godhong tiba. Seneng karo iklim sing anget lan lembab lan ora tahan adhem. Musim salju bisa urip kanthi aman kanthi suhu ing ndhuwur 3 ° C, lan mekar kanthi suhu ing ndhuwur 15 ° C.

Katerangan:
Bougainvillea seneng cahya lan kembang positif. Cahya sing ora cukup ing musim sing tuwuh bakal tuwuh tuwuhing tanduran, mengaruhi tunas kandhungan lan ngembang. Mula, bibit enom sing durung nembus saben taun kudu dilebokake ing semi-shade luwih dhisik. Sampeyan kudu diselehake ing ngarep jendhela sing madhep mangidul, lan wektu sunar srengenge ora kurang saka 8 jam, yen ora akeh godhong rawan katon. Kanggo kembang sedina, wektu cahya saben dina dikontrol udakara 9 jam, lan bisa mekar lan mekar sawise siji setengah wulan.

Lemah:
Bougainvillea luwih seneng lemah sing subur lan subur sing asem, aja nganti kake banyu. Nalika nggawe pot, sampeyan bisa nggunakake saben bagean mulsa godhong, lemah gambut, lemah pasir, lan lemah kebon, lan nambah residu kue sing wis bosok minangka pupuk dasar, lan dicampur kanggo nggawe lemah budidaya. Tanduran kembang kudu repot lan diganti nganggo lemah setaun sepisan, lan wektune kudu sadurunge germinasi ing wiwitan musim semi. Nalika repotting, gunakake gunting kanggo ngethok cabang sing kandhel lan senescent.

Kelembapan:
Banyu kudu disiram sedina sepisan ing spring lan Autumn, lan sapisan dina esuk lan sore ing mangsa panas. Ing mangsa adhem, suhu sithik lan tandurane isih turu. Mbanyoni kudu dikontrol supaya lemah pot dadi kahanan lembab.

IMG_2414 IMG_4744 bougainveillea-(5)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Gegandhengan PRODUK