Ficus Formosan Maxim Ficus Retusa Taiwan Ficus Bonsai

Katrangan singkat:

Taiwan ficus populer, amarga Taiwan ficus iku bentuk sing apik lan duweni nilai hias sing apik. Wit banyan pisanan diarani "wit abadi". Makutha gedhe lan kandhel, sistem oyot jero, lan mahkota kandel. Kabeh duwe rasa abot lan gumun. Konsentrasi ing bonsai cilik bakal menehi perasaan sing alus.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan:

● Jeneng: FICUS RETUSA / TAIWAN FICUS / FICUS GATE EMAS
● Ukuran: dawa pot 15cm
● Sedheng: cocopeat + peatmoss
● Panci: panci keramik / pot plastik
● Suhu Perawat: 12 ° C
● Gunakake: Cocog kanggo omah utawa kantor

Rincian kemasan:
● kothak umpluk
● cilik alas
● kranjang plastik
● wadhah wesi

Pancegahan pancegahan:

Ficus microcarpa seneng lingkungan sing cerah lan berventilasi kanthi apik, mula nalika milih lemah pot, sampeyan kudu milih lemah sing lemes lan bisa napas. Banyu sing akeh banget bakal nyebabake oyot wit ficus dadi bosok. Yen lemah ora garing, ora prelu disiram. Yen disiram, kudu disiram kanthi tliti, supaya wit banyan bisa urip.

DSCF9626 DSC00290 DSCF9613

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita