Supaya bisa nyedhot gas sing mbebayani ing njero ruangan, cholrophytum minangka kembang pertama sing bisa ditandur ing omah anyar. Klorofitum dikenal minangka "pemurni" ing ruangan kasebut, kanthi kemampuan panyerapan formaldehida sing kuwat.

Aloe minangka tanduran ijo alami sing gawe ayu lan ngresiki lingkungan. Ora mung ngeculake oksigen nalika awan, nanging uga nyerep karbon dioksida ing wayah wengi. Ing kahanan cahya 24 jam, bisa ngilangi formaldehida sing ana ing udara.

news_imgs01

Agave, sansevieria lan kembang liyane, bisa nyedhot luwih saka 80% gas mbebayani ing njero ruangan, lan uga duwe kapasitas penyerapan super kanggo formaldehida.

news_imgs02

Kaktus, kayata echinocactus grusonii lan kembang liyane, bisa nyedhot gas beracun lan mbebayani sing digawe dening dekorasi kayata formaldehida lan eter, lan uga bisa nyedhot radiasi komputer.

news_imgs03

Cycas minangka ahli nresep polusi benzena ing njero ruangan, lan kanthi efektif bisa ngrusak formaldehida ing karpet, bahan insulasi, kayu lapis, lan xilen sing didhelikake ing wallpaper sing mbebayani ginjel.

news_imgs04

Spathiphyllum bisa nyaring gas sampah ing njero ruangan, lan duwe efek reresik tartamtu ing helium, benzena lan formaldehida. Kanggo tingkat pemurnian ozon utamane dhuwur, diselehake ing jejere gas dapur, bisa ngresiki udhara, ngilangi rasa masak, lampblack lan bahan sing ora stabil.

news_imgs05

Kajaba iku, mawar bisa nyedhot gas sing luwih mbebayani kayata hidrogen sulfida, hidrogen fluorida, fenol, lan eter. Daisy lan Dieffenbachia bisa kanthi efektif mbusak polusi trifluoroethylene. Krisan duwe kemampuan kanggo nyedhot benzena lan xylene, nyuda polusi benzena.

Tanduran kembang njero ruangan kudu milih macem-macem miturut kabutuhan nyata. Umume, kudu ngetutake prinsip ora ngeculake zat sing mbebayani, perawatan gampang, aroma sing tentrem, lan jumlah sing cocog. Nanging luwih becik sampeyan kudu nyathet, sanajan kembang duwe efek sing luwih apik kanggo nyuceni udhara, cara paling apik kanggo ngresiki hawa yaiku nguatake ventilasi lan nganyarake hawa ing njero ruangan.


Wektu kiriman: Mar-19-2021