Lotus pring begja Tanduran pring dracaena sanderiana

Katrangan singkat:

"Lotus Bambu" minangka salah sawijining jinis pring sing beruntung, cocog kanggo akuakultur, tanduran pot, lan hidroponik. Nilai hias banget dhuwur, lan minangka salah sawijining dekorasi ijo lan dekorasi sing bisa dilebokake ing omah suwene suwe.

Pring teratai duwe basa kembang yaiku enom, terus mundhak, lan sugih lan nguntungake.


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi:

Jeneng Produk

Pring Lotus

Spesifikasi

30 cm-40cm-50cm-60cm

Karakteristik

Tanduran ijo, tuwuh cepet, gampang ditransplantasikan, sabar karo tingkat cahya sithik lan nyirami kanthi ora teratur.

Musim Wutah

Kabeh taun

Fungsi

Udhara sing luwih seger; Dekorasi njero ruangan

Pakulinan

Luwih milih iklim sing anget lan lembab

Suhu

23–28 ° C iku apik kanggo tuwuh

Kemasan & Pangiriman:

Pengepakan

Pengemasan batin: oyot dikemas ing jeli banyu ing kantong plastik, pengepakan njaba: Kardus kertas / kothak Foam kanthi udhara, peti kayu / Peti wesi liwat segara

Rampung wektu

60-75 dina

Bayaran:
Pembayaran: T / T 30% sadurunge, saldo karo salinan dokumen pengiriman.

Nilai utama:
Dekorasi omah: Tanduran pring lotus cilik cocog kanggo dekorasi penghijauan kulawarga. Bisa diatur ing ambang jendela, balkon lan meja. Uga bisa dihias kanthi larik ing aula lan digunakake kanggo bahan kembang potong.

Reresikake udhara: Pring lotus bisa nyedhot gas sing mbebayani kayata amonia, aseton, benzena, trichlorethylene, formaldehida, lan jinis tanduran sing unik bisa ngatasi lemes mata nalika dilebokake ing meja.

DSC00139 DSC00138

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita